Even terug in de tijd bij Back to the Sixties & Seventies.


Deze zaterdagavonden zijn voor iedereen en zijn twee keer per jaar in:

Partycentrum " De Lantaarn "

aan de Grote Kerkstraat 13 te Culemborg.

 

Zaterdag 26 okt of 2 nov 2019

 

The ??????????

 

 

 

 

 

 

in Partycentrum De Lantaarn.

 

 


Goud van Oud avonden in Culemborg een feest

   

 

 

Wat er toen in Culemborg in 2000 al jaren speelde is,
dat de wat “oudere jeugd” iets zocht om gezellig bij elkaar te zijn in een gezellige ruimte met live muziek uit de jaren zestig en zeventig.

Daarom nam Culemborger Piet van Oort toen het initiatief en organiseert al vanaf 2002 samen met Theo van Haarlem en in samenwerking met  Partycentrum de Lantaarn al bijna 18 jaar deze sixties-avonden. Op deze avonden geniet men van live optreden van sixties-bands.

 

De Back to the Sixties-avonden in Culemborg zijn in de loop der jaren een begrip geworden, waar vele muziekliefhebbers reikhalzend naar uitkijken. “En elke keer genieten de mensen weer volop van de muziek uit de Gouden jaren”: zeggen Piet en Theo

Het Sixties-event vindt twee maal per jaar plaats. De sfeer op deze avonden is super gezellig en vele oude bekende zien elkaar weer terug na tijden, wat lijkt op een reünie. Dit alles wordt vereeuwigd op onze website.

 

Wanneer u dus muzikaal terug in de tijd wilt ,dan is het voor de liefhebbers uit de hele regio in en rond Culemborg van belang om deze website in de gaten te houden: www.sixtiesculemborg.nlOp deze avonden mogelijkheid voor het vieren van uw verjaardagsfeest

 

Er is ook een mogelijkheid om tegelijkertijd uw verjaardag te vieren op deze sfeervolle Goud van Oud avonden. Onze kaartverkoop aan u is dan aangepast (info: Piet van Oort tft. 06 - 55525529)  en u heeft dan een live-band voor een onvergetelijke verjaardagsavond met uw familie en vrienden. De catering voor uw genodigden is bespreekbaar met de beheerders van partycentrum de Lantaarn Bram en Jacqueline Kuier te Culemborg.

 

Tot slot kunt u vrienden/sponsor  van de Sixties worden Uw bedrijf en zaak  zullen dan breeduit continu op de website en tijdens de avond op beeldschermen in de zaal herkenbaar zijn. Informatie over vrienden van de Sixties bij Piet van Oort en Theo van Haarlem.


Toyota - Helmond sponsort


Back to the Sixties/Seventies avonden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.helmond-culemborg.nl

http://www.mytoyota.nl/

 

 

 

www.helmond-culemborg.nl