Nieuws

Door de overheid genomen beslissingen rond het coronavirus, heeft de organisatie van Sixties Culemborg doen besluiten om de dansavond van 21 maart 2020 in De Lantaarn niet door te laten gaan.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig tot een nader te bepalen datum of U kunt uw geld tegen inlevering van de kaart terug krijgen bij Sixties Culemborg P/A
Theo van Haarlem
Zalenstraat 3
4101EM  Culemborg.

De volgende dansavond wordt weer verzorgd door de band First Issue.  Bram en Jaqueline van de Lantaarn zullen op deze avond voor een verrassing zorgen.

Wij zien u graag weer op onze eerstvolgende dansavond.
Houd U de website www.sixtiesculemborg.nl en Facebook in de gaten.

The Golden Years of Sixties/Seventies/Eighty’s

Op zaterdagavond 21 maart 2020 is er weer een Back to the Sixties/Seventies/Eighty’s avond te Culemborg.
Deze populaire goud van oud avond staat onder muzikale begeleiding van de live-band First Issue 

the BAND


De vierkoppige formatie First Issue mag gerust een unicum worden genoemd in de Friese muziekgeschiedenis. De formatie bestaat reeds zo lang dat de meeste Leeuwarders zich niet meer een Straatfestival kunnen heugen zonder First Issue.
Met drie gitaren, drumstel, mondharmonica en vier stemmen staat deze band voor een onvergetelijk feest van herkenning.
First Issue heeft zijn muzikale roots in Leeuwarden, maar de vrienden hebben zich in de loop van de jaren genesteld in alle hoeken van Friesland. Vanuit Leeuwarden, Harlingen, Grou en Heerenveen komen de gitaarrockers bij gelegenheid bij elkaar om de pop, rock en disco uit de seventies en eighties nieuw leven in te blazen.
First Issue geniet regionaal bekendheid door haar optredens op de verschillende straatfestivals in Friesland. Ook tijdens de Visserijdagen te Harlingen (2008 en 2009) wist de band het publiek te verleiden tot een straatdansfestijn. Op andere plaatsen en bij andere gelegenheden zorgt First Issue steevast voor een uitbundige auditieve en visuele ervaring.
Nummers van o.a. Queen, Brian Adams, ELO, The Rolling Stones, Roxy Music, Pink Floyd, Dire Straits en Nederlandse bands als De Dijk, The Golden Earring, Doe Maar en Herman Brood behoren tot het repertoire. Ook grossiert de band in Rock ‘n’ Roll klassiekers.


the HISTORY
First Issue werd in 1985 opgericht door zanger en gitarist Willem. Samen met Jouke (drums), Freddy (gitaar) en Johanna (basgitaar) is de band begonnen met eigen repertoire. De band bracht ambachtelijke popliedjes met folk en country invloeden.
First Issue kreeg in 1988 serieus karakter met de komst van de reete strakke drummer Johan. Dat was ook het jaar dat toetsenist Albert zich bij de band aansloot. Na de komst van vintage gitarist Jan Atze en even later basvirtuoos Aarjen is wellicht de inmiddels vermaarde “First Issue Wall of Sound” ontstaan.
De heren spelen nu al jaren zonder toetsenist, wat voor hen des temeer reden is de gekoesterde meerstemmige vocalen wat uitbundiger gestalte te geven. Voor speciale gelegenheden wordt de band aangevuld met “Het Fenomeen uit Culemborg”, toetsenist “Gloeiende Gert”.

De avond is in het Party Centrum ‘De Lantaarn’ aan de Grote Kerkstraat 13 in Culemborg.

En de toegangskaarten zijn vanaf 1 februari 2020 in de voorverkoop € 12,50 — p.p.
Kaarten aan de zaal € 15,00 p.p. Voorverkoop kaarten bij Primera Markt 44, Partycentrum de Lantaarn.
U kunt nu nog geen kaarten bestellen per e-mail:

en telefonisch bij Theo van Haarlem tel. 06 – 145 38 809 (tussen 19.30-21.00 uur)

Zaal open om 20:00 uur.

Aanvang band: 21:00 tot 01:00 / 01:30 uur.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de Back to the Sixties / Seventies dansavond?

Stuurt dan een email naar: info@sixtiesculemborg.nl

Ook op Facebook zullen wij u op de hoogte houden.


Voor meer info: contact of 06 – 145 38 809